Hey aangenaam, wij zijn jouw online huidspecialist. 

Mijn naam is Marleen Hartgerink, 24 jaar en eigenaresse van Zo Marleen & jouwonlinehuidspecialist.nl . Schoonheidsspecialiste met een grote passie voor het vak. Van jongs af aan heb ik vol enthousiasme gewerkt naar mijn uiteindelijke doel, een eigen instituut die ik juni 2014 heb geopend. Op 15 juni 2018 heb ik een hele mooie 2e plek mogen behalen in de catagorie ”Beste Cenzaa Huidexperd Award”. 

Naast mijn diploma schoonheidsspecialist heb ik veel andere trainingen en cursussen gedaan op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en huidverzorging. Ook ben ik gespecialiseerd in acne, couperose, rosacea en pigmentvlekken. Maar ik ben nog lang niet uitgeleerd want ik streef naar perfectie, kwaliteit en de juiste kennis om u als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Geen behandeling & advies bij mij is hetzelfde. U bent uniek, daarom creëer we een speciale beautyroutine die afgestemd is op uw wensen en die van uw huid. Kwaliteit is vanzelfsprekend & een goed en duidelijk advies is een must.

Een lieve groet,

Marleen Hartgerink