Skincheck

Wil je een goed huidadvies voor de verzorging en/of verbetering van jouw huid? Wij geven jou graag advies over producten en behandelingen, welke het beste bij jouw huid & huidconditie passen.

Vul het onderstaande formulier zo compleet en duidelijk mogelijk in, zodat wij een goed beeld krijg van jouw wensen & huidconditie op dit moment. Ik vraag je ook om 3/4 huidfoto’s mee te sturen. Een foto van de voorzijde, linkerzijde en de rechterzijde.
Heb je een specifieke probleemzone of aandachtspunt? Maak hier dan ook een extra foto van.

Hoe maak je goede huidfoto’s?
1. Reinig je huid
2. Zorg voor voldoende daglicht
3. Houdt de camera 30 cm van je gezicht af
4. Gebruik geen flits
5. Gebruik GEEN selfie-stand

6. Tip, vraag het iemand anders dat is nog veel makkelijker.

 

en oja dit zijn vaak niet de meest charmante foto's... Don't worry.  Het is ons werk en wij zullen deze nooit gebruiken voor andere doeleinden, dan voor het beoordelen van jouw huidtype.  

Na het versturen van alle gevraagde informatie ontvang je van mij binnen 3-4 werkdagen een passend advies. De geadviseerde producten kun je in de webshop of in de salon (op afspraak) aanschaffen.

Uiteraard kan er op verzoek ook een video call plaatsvinden, dit is nét wat persoonlijker en er is meer ruimte voor al jouw vragen en al mijn adviezen. Mocht je hiervan gebruik willen maken, geef dit even aan bij het opmerkingenveld.

 

Vul hier je Skincheck list in, op naar jouw glowy skin!

 


Zo ja, waarop en hoe hoe was de reactie? Zo ja, probeer dit zo compleet mogelijk te omschrijvenJouw reiniging, dagcreme, serum, masker, scrub enz. (noem hierbij merk, welk type en hoe vaak je dit product gebruikt)

Zo ja, probeer dit zo compleet mogelijk te omschrijven welke medicatie slikt en de hoeveelheid.


Welke anticonceptie gebruik je en hoe lang gebruik je deze al?

als u een dieet volgt omschrijf deze dan in het kort wat voor dieet het is.

bij speciale voedingsadviezen denk dan aan een noten allergie en/of intolerantie

Zo ja, welke suppletie gebruik je allemaal en van welk merk?

Hoeveel koppen op een dag ongeveer?