Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.  Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, probeer ik de volgende dag nog te verzenden. Dit zal mij echter niet altijd lukken, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de shop staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

*De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten.

 

Verzendkosten;

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
€ 2,95 voor bestellingen die in de brievenbus passen
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

 

Levertijd;

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. De algemene verzendtijd is tussen de 1-4 werkdagen, afhankelijk van PostNL.
Alle bestellingen worden zorgvuldig verstuurd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Mogelijke vertraging

COVID-19: zolang de salon gesloten is i.v.m. COVID-19 bieden wij bezorgservice aan. Gratis bezorging binnen een straal van 10 km rondom Rietmolen, ongeacht de hoogte van uw bestelling. De bezorging wordt door onszelf uitgevoerd, wij nemen contact met u op om een bezorgdata- en tijd af te spreken. 

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De algemene verzendtijd is tussen de 2-4 werkdagen, afhankelijk van PostNL.

Alle bestellingen worden zorgvuldig verstuurd met een track en trace code.